Therootbrands.com - Root Wellness - Cleanslate - Zeroin - Restore - discount - voucher - shop - Ambassador - Toxin Exposure Quiz

CLEAN SLATE

Clean Slate este o formula care a fost dezvoltată pentru a susține capacitatea naturală a organismului de a elimina in siguranța toxinele asimilate din mediul înconjurator și metalele grele.

Beneficii:

CURĂȚARE PASIVĂ: Susține eliminarea în siguranță a toxinelor și a metalelor grele din întregul corp.


REDUCE INFLAMAȚIA: Clean Slate ajută la reducerea inflamației prin eliminarea cauzei principale a problemelor.


CREȘTE ABSORBȚIA: Clean Slate ajuta la absorbția nutrienților prin îndepărtarea toxinelor care pot bloca asimilarea nutrienților.

Restore

Formulat strategic ca o nano-emulsie cuantică a naturii cel mai puternic sistem de sprijin pentru a vă proteja și regenera microbiomul. RESTORE funcționează pentru a distruge ciupercile și paraziții, sprijinind în același timp reducerea inflamației sistemice și reabilitarea joncțiunilor strânse ale intestinului.

Beneficii: 

  • Sprijin imunitar . 
  • Susține sănătatea oaselor. 
  • Sprijină tensiunea arterială sănătoasă. 
  • Oferă beneficii antioxidante și antiinflamatorii.

Zero-In

Zero-in te va ajuta să  îndepărtezi  ceața creierului și să te concentrezi mental ca un laser. Este o alternativă naturală la stimulentele sintetice. Face ca toți cilindrii să pornească cu putere maximă. Fabricat cu turmeric, scoarță de pin, semințe de fasole de catifea și vitamina D. 

Beneficii : 

  • Funcția cognitivă . Ajută la imbunatatirea capacitatii de atenție și de concentrare printr-o formulă naturală pentru creier. 
  • Acuitate mentală.   Sustine functia sanatoasa a creierului și  a concentratiei prin imbunatatirea cresterii aportului de oxigen către celule și crește nivelul de dopamină până la 14 ore.

TRINITY PACK – Root Wellness

Trinity Pack este un pachet compus din urmatoarele produse: CLEAN SLATE, RESTORE și ZERO-IN.

ROOT Clean Slate este derivat dintr-un proces brevetat formulat pentru a extrage un siliciu biodisponibil din cel mai puternic mineral vulcanic al naturii. În plus, se adaugă vitamina C.

ROOT Clean Slate este un produs uimitor cu un istoric incredibil. Experiențele grozave ale miilor de utilizatori vorbesc de la sine.

Restore a fost dezvoltat pe baza mai multor tehnologii de nanoemulsie cuantică brevetate in SUA. ROOT a selectat ingrediente puternice din natură și a folosit un know-how valoros din științele vieții și biotehnologie.
Restore oferă un sprijin excelent tuturor celor care doresc să-și ofere organismului vitamine, minerale, aminoacizi și nutrienți valoroși .

Zero-In conține numeroase ingrediente de înaltă calitate, și anume: turmeric, extract de scoarță de pin, N-acetil-L-tirozină, cofeină și vitamina D3.

ROOT oferă tuturor persoanelor interesate de sănătate  posibilitatea de a ajunge la următorul nivel cu Zero-In.

$50/100 coupon - free shipping - and more

share this website with family & friends

WhatsApp
Telegram
Skype
Email
Facebook

Disclaimer:

“Informațiile furnizate au un scop educațional și nu sunt destinate să reprezinte un sfat medical sau să înlocuiască sfatul medical al unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății. Nu ne propunem să diagnosticăm, să tratăm, să vindecăm sau să prevenim nicio boală sau afecțiune. Ar trebui să consultați întotdeauna un medic sau un alt profesionist din domeniul sănătății pentru sfaturi medicale sau informații despre diagnostic și tratament. Informațiile din această prezentare nu au fost evaluate de Food & Drug Administration sau de orice alt organism medical.”

The Root Social Sharing Community

cum iti creezi contul propriu

comanda de fidelitate Root Prime